Aloitan tämän blogin kirjoittamisen, jotta saan jäsenneltyä ajatukseni paremmin. Jaan ajatukseni julkisuuteen siinä toivossa, että joku muukin saa tästä jotain irti. En osaa määritellä blogilleni varsinaista genreä, koska aion kirjoittaa kaikesta mahdollisesta: oman elämäni iloista ja suruista, maailmanrauhasta, työelämästä ja harrastuksista jne.

Ulkoisesti elän melko tavallista ja tylsääkin elämää, mutta pään sisällä myrskyää. Luonteeltani olen tällainen "tunteiden tukahduttaja", joka uskaltaa päästellä todella vasta anonyymissa ympäristössä. Minulla on hyvä koulutus, työpaikka, kumppani, asunto ja perhe, mutten tyydy mihinkään, vaan kaipaan jatkuvasti jotain lisää. Haaveeni ovat epärealistisissa sfääreissä ja puolet ajasta elänkin hieman naurettavissa haavekuvissani, joita tulen luultavasti täälläkin avaamaan enemmän. 

Ensimmäinen ja tärkein tavoitteeni on kuitenkin oppia pitämään itsestäni ja sitä kautta muista ihmisistä ja elämästäni ylipäätään. Toivon vuodattamisen ainakin osaltaan vievän minua eteenpäin tavoitteessani. Valmistaudun muokkaamaan elämänarvojani ja asenteitani ja löytämään sen kultaisen keskitien. Lähtöasetelma ei ole kovin vakuuttava, mutta maasta se pienikin ponnistaa. Ja myrskyn jälkeen on poutasää.